محصولات لاغری و چاقی| وارد شوید| ثبت نام کنید

توصیه های تغذیه ای برای مبتلایان به بیماری آدیسون

تاریخ: 23 بهمن 1399
بازدید: 25
در مبتلایان به این بیماری تنظیم سطح قندخون و مدیریت استرس بسیارمهم است. بی اشتهایی، خستگی، فشار خون پایین، تهوع، استفراغ وتیرگی پوست در ناحیه گردن و صورت ممکن است ایجاد شود .

 بیماری آدیسون  به دلیل نارسائی غده فوق کلیوی ایجاد می شود که در نتیجه آن آن هورمونها به مقدار کافی تولید نمی شوند.

در مبتلایان به این بیماری تنظیم سطح قندخون و مدیریت استرس بسیارمهم است. 

فقدان اشتها، خستگی، فشار خون پایین، تهوع، استفراغ وتیرگی پوست در ناحیه گردن و صورت ممکن است ایجاد شود .

 در این بیماری نمک نباید محدود شود مگر اینکه بیمار به عنوان فردی با فشار خون بالا شناخته شود. 

بیمارانی که در مناطق آب و هوایی گرم زندگی می کنند دارای تعریق بیشتری هستند ، بنابراین به دریافت نمک بیشتری احتیاج دارند.

سبزیهای پر پتاسیم مانند سبزیهای خورشتی، سبزی خوردن،گوجه فرنگی، اسفناج، کرفس، قارچ، بامیه، سیب زمینی تا حد امکان کم مصرف شود.

میوه های پرپتاسیم مانند موز،پرتقال ،کیوی،گلابی،خربزه،طالبی،گرمک،شلیل،زردآلو و میوه های خشک را تا حد امکان کم مصرف نمایید 

برچسب‌ها:

slim

دیدگاه‌ها

رفتن به بالای صفحه

فروشگاه اینترنتی قرص لاغری، مرکز خرید انواع قرص های لاغری