توصیه های تغذیه ای برای مبتلایان به بیماری آدیسون
بیماری آدیسون به دلیل نارسائی غده فوق کلیوی ایجاد می شود که در نتیجه آن آن هورمونها به مقدار کافی تولید نمی شوند.
در مبتلایان به این بیماری تنظیم سطح قندخون و مدیریت استرس بسیارمهم است.
فقدان اشتها، خستگی، فشار خون پایین، تهوع، استفراغ وتیرگی پوست در ناحیه گردن و صورت ممکن است ایجاد شود .
در این بیماری نمک نباید محدود شود مگر اینکه بیمار به عنوان فردی با فشار خون بالا شناخته شود.
بیمارانی که در مناطق آب و هوایی گرم زندگی می کنند دارای تعریق بیشتری هستند ، بنابراین به دریافت نمک بیشتری احتیاج دارند.
سبزیهای پر پتاسیم مانند سبزیهای خورشتی، سبزی خوردن،گوجه فرنگی، اسفناج، کرفس، قارچ، بامیه، سیب زمینی تا حد امکان کم مصرف شود.
میوه های پرپتاسیم مانند موز،پرتقال ،کیوی،گلابی،خربزه،طالبی،گرمک،شلیل،زردآلو و میوه های خشک را تا حد امکان کم مصرف نمایید
دیدگاهها