زندگی را خوش طعم کنید!

افزودن ادویه به غذا می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را کاهش دهد. این طعم دهندهها نتایج تحقیقی در دانشگاه جورجیا نشان می دهد که منبع مهمی از اسیکر بولدیکهای ضدبیماری هستند، ادویههایی چون فلفل شیرین، دارچین، میخک، مرزنجوش، نعنا، اوریگانو، رزماری، مریم گلی، ترخون، آویشن و زردچوبه.
برای آنکه نتیجه بهتری بگیرید به این نکات توجه کنید:
ادویه با گذشت زمان خاصیت آنتی اکسیدان خود را از دست می دهد. پس از دو سال ادویه باقیمانده را دور بریزید.
برای نگهداری ادویه از مکان خنک و تاریک استفاده کنید. جاهایی چون طبقه بالای اجاق گاز یا در معرض نور خورشید برای این منظور مناسب نیستند. حتما در جا ادویه ای را محکم ببندید.
بهتر است ادویه مریک گلی را بیشتر از چند بار در سال یعنی هنگامی که مرغ شکم پر می پزید، در آشپزی به کار گیرید.
دیدگاهها